Home Werkplaats Verkoop Reparatie Nieuwbouw Uitgelicht Verhuur Onderhoud Persberichten Cursus

 

Gediplomeerd vioolbouwer en restaurateur

 

Welkom op de website van vioolbouwer Peter Brandt

Onderstaande bladzijden geven u een kijkje in de wereld van vioolbouw, restauratie en reparatie.

De Werkplaats laat u zien wat er allemaal nodig is in een goede werkplaats. Zelfgebouwde instrumenten kunt u bekijken bij Nieuwbouw en Persberichten laat u zien wat de media over strijkinstrumenten hebben te melden. Onderhoud hoe u zelf uw viool, altviool, cello of kontrabas kunt onderhouden.

Reparatie behoort evenals Verhuur van violen, altviolen en celli, bij het aanbod van Brandt Vioolbouw en Restauraties. Onder Uitgelicht vindt u een overzicht van onze aanbiedingen en en bij  verkoop ziet u wat wij in de verkoop hebben.

 

Brandt Vioolbouw is sinds 1988 gevestigd in Assen, de hoofdstad van het mooie Drenthe. De werkplaats en winkel zijn te vinden ten zuiden van het centrum, 10 minuten lopen van het station en 3 minuten van het Drents Museum.


Naast reparatie en verkoop van strijkinstrumenten, kunt u bij ons op een makkelijke en goedkope manier instrumenten huren.


Zoekt u een instrument (viool, altviool of cello), hier wordt u vakkundig geholpen.
U bent altijd welkom én gratis parkeren voor de deur.


Een bijzondere combinatie

Omdat Peter zowel als gediplomeerd vioolbouwer is opgeleid en daarnaast ook een technische- evenals een kunsthistorische opleiding heeft genoten, mogen we hier spreken van de ideale voorwaarden om aan al uw persoonlijke wensen en verwachtingen te kunnen voldoen.

Hoe kunt u ons bereiken


Plan uw reis met Google Maps
Zuidersingel 71
0592-313407
p.brandt@home.nl


     TOT ZIENS!
TERUG NAAR BOVEN
Openingstijden op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.
 Andere tijden op afspraak