DE IDEALE VIOOL IS EEN VIOOL DIE BIJ U PAST

                                                                                                                                                                                                                                              

Home Werkplaats Verkoop Reparatie Nieuwbouw Uitgelicht Verhuur Onderhoud Persberichten Cursus

 

Verkoop


Al het goede voor uw viool, altviool en cello kunt u bij mij aanschaffen

Als u bij ons binnenloopt bevindt u zich in de winkel, klein, maar groot genoeg om u alles te verkopen wat u nodig heeft voor uw viool of cello. Het atelier bevindt zich daarachter.

Ik houd mij voornamelijk bezig met het ambachtelijke deel van de vioolbouw: bouwen, repareren en restaureren. Het grootste deel van de werkzaamheden voer ik uit in opdracht van klanten en aan instrumenten die ik op veilingen aankoop, opknap en vervolgens verkoop. Ik heb een mooi aanbod aan studieviolen en een zeer uitgebreid assortiment aan instrumenten tussen de 2000 en de 5000 euro. Duurdere instrumenten zijn altijd aanwezig. De betere studieviool verkoop ik vanaf 600 euro. De door mij gebouwde instrumenten kosten vanaf 10.000 euro voor een viool, 11.000 euro voor een altviool en 17.000 euro voor een cello. Strijkstokken bied ik aan vanaf 150 euro voor bij een studieviool tot en met oude Duitse en Franse strijkstokken uit de duurdere prijsklassen.
Naast de werkplaats heb ik een muziekkamer waar u instrumenten in alle rust kunt uitproberen en vergelijken. Indien u dit wenst luister ik ook mee of speel ik voor u en geef ik uitleg over de instrumenten. Vervolgens mag u instrumenten mee naar huis nemen, om ze in uw eigen akoestiek en eventueel met uw eigen ensemble te bespelen. Het is altijd nodig om een afspraak te maken voor het uitproberen van instrumenten. Ik kan dan de instrumenten voor u voorbereiden en klaarleggen en voor u een tijd reserveren zodat ik daar rekening mee kan houden met mijn werkzaamheden.

U kunt bij mij ook terecht voor het kopen van snaren, toebehoren en koffers.


Naast reparatie en verkoop van strijkinstrumenten, kunt u bij ons op een makkelijke en goedkope manier instrumenten huren.

Naast de verkoop van violen, altviolen en celli verkoop ik alle accessoires zoals kisten, foudralen, snaren, hars, schoudersteunen, kinhouders, sourdines, staartstukken, sleutelpasta, polish, fijnstemmers, eindpinnen, cello-planken, standaards, stemvorken en diverse andere accessoires benodigd voor optimaal speelplezier. Alle merken en kleuren die ik niet op voorraad heb kunnen uiteraard voor u worden besteld.


Hoe kunt u ons bereiken


Plan uw reis met Google Maps
Zuidersingel 71
9401 KC Assen
0592-313407
p.brandt@home.nl


TOT ZIENS!

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle overeenkomsten met ons, zijn van toepassing de Algemene offerte, verkoop, leveringsvoorwaarden van de Nederlandse Vereniging van MuziekinstrumentenMakers NVMM zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Haarlem d.d. 15 september 1994 onder nummer v597226